Rocky

Rocky on 2,5-vuotias aprikoosi isohko kääpiövillakoirauros. Rockya ei ole rekisteröity, vanhemmat ovat Venäjältä.

Se on kotioloissa melko rauhallinen, mutta haukkuu ovikellon soidessa. Yleensä Rocky on seurallinen ja pitää leikkimisestä ja rakastaa rapsutusta, mutta toisinaan se haluaa olla rauhassa.

Rocky osaa tehdä useita temppuja ja ymmärtää puhetta.Jonkin verran Rocky on harrastanut agilitya meidän tyttärien kanssa.

Vieraassa ympäristössä Rocky on arka ja helposti levoton. Rockylla on rauhallisempia kausia ja sitten taas huonompia kausia.

Rockylla on ilmennyt jonkin verran pelkopuremista eli jos se pelkää kovasti ja kokee itsensä uhatuksi, se voi näykätä (yleensä ilmoittaa murinalla tai ilmeellä) Esim. autossa Rocky on levoton ja ei pidä koskettamisesta, samoin Rocky ei pidä rapsutuksesta omalla pedillään, silloin yleensä murisee, jos lähestyy sitä. Pienessä suljetussa tilassa se voi käyttäytyä arvaamattomasti.

Toisten koirien kanssa Rocky ei ole kovin paljon ollut. Isoja koiria pelkää, pienet kiinnostavat. Velipojan kanssa tappelee ja ottavat mittaa toisistaan.

Rockysta luopumisen syy on vanhempien väsyminen koiran hoitoon ja lasten mielestä on ikävää, että koira on ollut hieman vaikea kasvatettava.

Tosin nykyään meillä menee paljon paremmin Rockyn kanssa ja Rocky on oppinut oman paikkansa perheessä. Aiempaa kokemusta koiran kasvattamisesta ei ole.

Toivomme, että Rocky löytäisi uuden rakastavan kodin, kasvattajan, jolla olisi kokemusta, aikaa ja hellyyttä Rockylle! Maalaistalo ja paljon luontoa ympärillä voisi olla hyväksi Rockylle, sillä se pitää vapaana juoksemisesta.

Rockylla ei ole erityistä kiirettä löytää uutta kotia. Rocky asuu Helsingin Vuosaaressa ja siihen voi käydä tutustumassa. Koira voi tulla ensin koeajaksi uuteen kotiin.

Vain kotiin, jossa on kokemusta villakoirista, ei mielellään lapsiperheeseen (omalla vastuulla).

***

Rocky pääsi hyvään perheeseen Kuopioon vanhemman pariskunnan luokse. Emäntä on eläkkeellä ja hänellä on aikaa touhuta Rockyn kanssa. Rockylla on siellä "kissan päivät": saa syödä ja ulkoilla paljon ja saa nukkua isännän ja emännän vieressä. Ja muutenkin ovat paljon mökillä, missä Rocky saa juoksennella vapaana. Rocky on sopeutunut hyvin uuteen perheeseen.