Isovillakoiran pentuja

Jos sinulla on kysyttävää isovillakoiran pentueista tai villakoirista yleensä, älä epäröi ottaa yhteyttä! Tästä löydät SVK:n vaatimukset pentueille, pentumme täyttävät SVK:n vaatimukset. Pennut ovat rekisteröity, sirutettu, madotettu ja niillä on eläinlääkärin terveystodistus. Katso myös HETI ry:n koiranhankintaopas ja Kennelliiton neuvot. Tutustu myös Kennelliiton hanki koira -sivustoon ja Kennelliitto sopimuspohjiin.

Toivomme, että tuleva pennun ostaja pääsee vierailemaan pentujen luona useamman kerran, jotta uusi perhe tulee pennulle tutuksi, ehdimme jutella villakoiran hoitamisesta, käydä yhdessä läpi konetöitä ja tietty pentu tulee uudelle perheelle tutuksi.

Pennun varaus on sitova molemmin puolin vasta kun varausmaksu on maksettu sovittuun eräpäivään mennessä. Suulliset varaukset eivät ole sitovia kummankaan osapuolen osalta ennen varausmaksun maksamista.

Pentuja odotettavissa:

Aprikooseja/punaisia isovillakoiran pentuja 2024 / 2025, alustavia pentusuunnitelmia voi katsoa täältä. Jos haluat postituslistalle, jossa kerromme suunnitelmista tarkemmin kun pentusuunnitelmat etenevät (ei sido puolin eikä toisin), laita sähköpostia.

Yhteydenotot mirja.ovitz@gmail.com

Pentublogimme (linkki)

Alla olevaa kuvaa klikkaamalla näet videon, josta selviää, miksi villakoira on meidän valintamme.

Tuotteita joita suosittelemme, yhteistyössä Lauran trimmaamon kanssa (mahdollisuus pentupakettiin pennun oston yhteydessä):

Shampoo:

Ultimate, syväpuhdistava, mutta kuitenkin hoitava shampoo

https://trimmaus.net/tuote/groomers-edge-ultimate-shampoo/


Herkän koiran shampoot usein toistuvaan pesuun:

1. Dynamic Duo hyvä myös pennuille

https://trimmaus.net/tuote/groomers-edge-dynamic-duo-shampoo-ja-hoitoaine/


2. Desert Almond mantelishampoo

https://trimmaus.net/tuote/groomers-edge-desert-almond-shampoo/


Hoitoaine:

Tätä suosittelen tällä hetkellä "kaikille"

Solution hoitoaine

https://trimmaus.net/tuote/groomers-edge-the-solution-hoitoaine/


Harjausneste:

1. Kun Solution hoitoainetta laimentaa todella miedoksi, sitä voi käyttää harjausnesteenä, mutta se ei säily kauan laimennettuna, kun siinä ei ole samanlaisia lisäaineita kuin normaaleissa harjausnesteissä. Eli itse tekisin vain ihan pienen määrän kerrallaan, jos tekisin tästä hoitoainetta.


2. Greenfields on ihanan tuoksuinen ja tosi tehokas, vaikka suurin osa ainesosista on luonnonmukaisia

 https://trimmaus.net/tuote/greenfields-harjausneste/


Karsta:

1. Racinelin nyppypäinen karsta, nypyt on tosi pienet ja hyvin tehty, ei katko karvaa. Tämä on hyvä myös isoille koirille, kun karstaan ei tule liikaa karvaa kerralla niin sillä on kevyt karstata myös pitkää turkkia.

https://trimmaus.net/tuote/racinel-bamboo-karsta-pyoristetyilla-piikeilla-koko-s/


2. Takkukarsta on vieläkin kapeampi, ja piikit normaalit metallipiikit. Eli puree takkuihin vieläkin paremmin, kuin normikarstat. Tässä karstassa (ja kaikissa muissakin metallipiikkisissä) pitää sitten vain olla varovaisempi karstatessa, että käyttää karstaa ihosta ylöspäin, eikä pitkin ihoa, ettei piikit raavi ihoa.

https://trimmaus.net/tuote/mgt-takkukarsta-jaykka-piikki/


Villakoirakampa, tällä sitten tarkistetaan karstauksen jälkeen, ettei jäänyt takkuja, jos kinnaa kiinni, karstataan lisää, ei revitä takkuja tällä kammalla. Markkinoilla on myös kampoja, joiden piikit on paksumpia ja tylpempiä, meilläkin oli sellaisia myynnissä mutta ne on huonoja, koska liian paksu ja tylppä piikki vain liukuu takun yli

https://trimmaus.net/tuote/villakoirakampa/


Kynnet:

1. pentujalalle esim. pikkusakset

https://trimmaus.net/tuote/show-tech-kynsisakset-pennulle/


2. Kynsisakset, näissä on todella isoja laatueroja. Yleensä malli on kaikissa sama, alle 10€ saksissa se teräs on vain tosi paljon huonompilaatuista (vaikka lukisi sama stainles steel), eli ne tylsyvät todella nopeesti. Näitä me käytetään trimmaamolla. 

joko koko L https://trimmaus.net/tuote/show-tech-kynsisakset-koko-l/

tai M, jos pienikokoinen koira https://trimmaus.net/tuote/show-tech-kynsisakset-koko-m/


3. vahinkojen varalle kynsipuuteri, verenvuoto loppuu tällä tosi nopeesti

https://trimmaus.net/tuote/verenvuodon-tyrehdyttaja-blod-stopp/


4. Erilaisia kynsiviiloja avuksi, jos ei halua, että kynnet repii esim. silloin, kun ne on leikattu ja koira hyppii vasten ihmistä. 

En laita tähän linkkiä, kun kaikki sen osaston tuotteet on hyviä ja osa haluaa vain sen halvimman käsikäyttöisen viilan ja osa sen kalleimman kynsitrimmerin.


Korvat:

1. Ihan paras ja ykkönen, Solhedsin korvanpuhdistusaine, todistetusti ehkäisee korvien hiivaa, jos käyttää säännöllisesti. Ei kuitenkaan ole mikään lääke, eli jos hiiva aiheutuu esim. jostain allergiasta niin ei tietenkään silloin auta. Tai jos on jo korvatulehdus päällä niin silloin tietty tarvitaan siihen lääkettä. 

https://trimmaus.net/tuote/solheds-derma8-ear-cleaner-korvanpuhdistusaine-100ml/


2. Korvapuuteri 

Show Techin 30 ml 

https://trimmaus.net/tuote/korvapuuteri/


Tukkalenksut ja muovit:

Laineen tuotteet, ollu meillä valikoimissa kohta 20 vuotta:

https://trimmaus.net/tuote-osasto/lainee-ltd-lenksut-ja-muut-tuotteet/


Trimmauskoneet:

En laita tähän erillistä linkkiä yksittäisistä koneista, kun ihmisillä on niin eri toiveita. Sitten kun pennun ostaja tietää, miten paljon konetta tarvitsee, voidaan auttaa valitsemaan just heille sopiva kone. Yritetään pitää valikoimissa samantyyppisiä koneita vähintään kaksi vaihtoehtoa, edullinen ja vähän kalliimpi mutta laadukkaampi. 

https://trimmaus.net/tuote-osasto/trimmausjakuivaus/trimmauskoneet-ja-koneiden-varaosat/


Teriä löytyy sitten noihin kaikkiin malleihin, niistä extra-ale, kun ostaa samaan aikaan koneen ja teriä.


Ihan parhaat kurapuvut:

https://trimmaus.net/tuote/janutex-kurahaalari/

Täältä saa tarvittaessa mittatilauspukuja, jos ei löydy valmiista puvuista.