Justus

13.3.2003

Hei! Olen 1-vuotias musta keskikokoinen villakoirauros Justus Helsingistä. Olen erittäin vilkas ja tykkään puuhastella kaikkea uutta. Olen myös erittäin sosiaalinen, tulen toimeen kaikkien kanssa. Omistajan mukaan huono puoleni on herkkä vatsaisuus. Olen allerginen monille aineille ja jos saan niitä, vatsani menee sekaisin. Tällä hetkellä olen eläinlääkärin määräyksestä kana-riisi dieetillä - nyt vatsani toimii mainiosti! Pian minulle pitäisi alkaa kuulemma pikkuhiljaa kokeilemaan soveltuvia ruoka-aineita.

Etsin uutta rakastavaa kotia, koska omistajallani ei ole aikaa minulle. Elämäni tuntuu hiipuvan ohitseni, koska joudun olemaan niin paljon yksin, tosin seurassani on ollut 13-vuotias perhoskoira herra, joka viihtyy yksikseen ja olenkin erikoistunut tekemään vähän jäynää tuolle kalkkikselle. Tylsä kaveri! Unelmoin löytäväni täältä netin kautta kodin ja omistajan, jolla on paljon aikaa minulle, virkeän koirakaverin leikkimään kanssani ja oman kokin, joka laittaa dieettini mukaista ruokaa. Isona haaveilen alkavani harrastamaan agilityä. Justusta ei ole rekisteröity.

24.3.2003

Justus on löytänyt uuden kodin. Uusi koti on omakotitalo isolla pihalla, he käyvät paljon myös mökillä. Emäntä haluaa alkaa harrastamaan agilityä, oli jo kysellyt Justukselle paikkaa aloittelijoista! Heillä on kaksi kilttiä lasta (5v. ja 7v.) joiden kanssa Justus leikki ja tuli jo hyvin toimeen. Lisäksi heillä on ollut allerginen koira aikaisemminkin. Sukulaisella on villakoira, josta kuulemma toivottavasti tulee Justuksen hyvä ystävä.

Haimme eilen Helsingistä Justuksen, jonka ilmoitus oli sivuillasi. Ensimmäinen vuorokausi on kulunut hyvin, eikä minkäänlaisia ongelmia ole ilmennyt. Justus on tosi kiltti, hiljainen ja todellakin ystävällinen kaikille. Olemme tutustuneet naapureiden karvakuonoihinkin jo. Minkäänlaista koti-ikävää Justus ei ole potenut, ei itkenyt ja syönytkin suurella ruokahalulla. Kiitänkin villakoirarescueta että perheemme sai uuden jäsenen.