Pentukoppa

Jos sinulla on kysyttävää pentueista tai villakoirista yleensä, älä epäröi ottaa yhteyttä! Tästä löydät SVK:n vaatimukset pentueille, pentumme täyttävät SVK:n vaatimukset ja ovat SVK:n pentuvälityksessä. Pennut ovat rekisteröity, sirutettu, madotettu ja niillä on eläinlääkärin terveystodistus. Katso myös HETI ry:n koiranhankintaopas ja Kennelliiton neuvot. Tutustu myös Kennelliiton hanki koira -sivustoon ja Kennelliitto sopimuspohjiin.

 

Kääpiövillapentuja syntyneet 22.8.2017, kaikki pennut varattu
***

Alla olevaa kuvaa klikkaamalla näet videon, josta selviää, miksi villakoira on meidän valintamme.

Pennun varaus on sitova molemmin puolin vasta kun varausmaksu viitenumerolla on maksettu sovittuun eräpäivään mennessä. Suulliset varaukset eivät ole sitovia kummankaan osapuolen osalta ennen varausmaksun maksamista.
Pennun varausmaksu on 500 euroa. Kääpiöpennun hinta on 1700 euroa.

Pennun mukaan tulee ruokasäkki 2,5 kg, lelu ja 5 kpl pissa-alustoja.

Pennun hintaan kuuluu 5 ilmaista trimmausta (kääpiöpennut) ja ilmainen DigiDog pentukurssi (linkki)

***

Lisäksi voi halutessa ostaa pentupaketin:
Moser Arco 170 euroa
DoggyMan karsta 10 euroa
Teflonkampa 10 euroa
Korvajauhe 10 euroa
Kynsisakset 10 euroa
Yhteensä: 210 euroa

Vaippapaketti 30 kpl 10 euroa

**********************************

Suosittelemme seuraavia tarvikkeita turkin hoitoon:

Moser Arco -kone + terä                  (johdoton, ei kuumene)
TAI      
Moser Max 1245 -kone + terä        (johdollinen tehokas kone myös vartalon leikaamiseen)

Roseline 88080 trimmaussakset   (voi hankkia myös myöhemmin)
Millers kynsisakset                               
            Artero kannuskynsisakset                  

            Doggyman karsta (sininen)                   
            Puuvartinen teflonkampa                    
 TAI     Madan varreton kampa                          

            Korvajauhe                                 
            PetSilk Rainforest shampoo           (Linna shampoo on ihan hyvä vaihtoehto)

Pissa-alusta Tena 60x60 30 kpl     (pennuilla ollut pentuaitauksessa, hygieeninen) 


Sininen DoggyMan karsta on "pehmeä" ja paras. Harvapiikkisellä kammalla viimeistellään koira ja varmistetaan, että kampa menee turkista läpi POHJIA myöten JOKA PUOLELTA. Kynsileikkureilla leikataan kynnet kerran viikossa. Pienet kynsisakset auttavat kannuskynsien leikkaamisessa. Sakset ovat turkin leikkaamiseen ja trimmauskone on pakollinen hankinta.

Käytämme itse Moser Max45 -konetta ja terää Size 15 1.2 mm kuonon ja tassujen ajeluun. Trimmauskoneet kuumentavat terät nopeasti, joten kannattaa tarkkailla trimmauksen aikana terän lämpötilaa.

Yael pitää Moser Arco -koneesta, se on langaton akkukone, plussana se ei kuumene, miinuksena tehoa vähemmän kuin Moser 1245:ssa. Hienosäädön saa aikaan Moser Chro Minillä, joka on oikeasti kiva. Tosin sillä ei voi tehdä kaikkia konetöitä, Yaelin sanoin, on kuin kyntäisi peltoa lusikalla.

Trimmauskoneella ajetaan kuono, vatsan alaosa ja tassut. Lisäksi korvakarvat on nypittävä, jotta vältyttäisiin korvatulehduksilta. Korvajauhe auttaa nyppimisessä, jauhe irrottaa korvakarvat täysin kivuttomasti. Itselleni siitä on ollut suuri apu toisen koirani kanssa, jonka korvat kasvavat täyteen karvaa.

Turkkia kannattaa hoitaa säännöllisesti. Koiralle on reilua, että turkki selvitellään auki, ennenkuin se on aivan takkuuntunut ja huopaantunut. Takkuuntuneen turkin selvittely on koiralle tuskallista. Turkkia voi selvitellä pienissä osissa vähän kerrallaan, tänään etujalat, huomenna takajalat, ylihuomenna vatsa, sitten selkä, mutta silloin tulee varmistaa, ettei jätä mitään osaa hoitamatta. Kerran viikossa (tai kahdessa) tulisi koko koira kammata auki huolellisesti, pestä ja föönata se.