Koiramme‎ > ‎Jalostuskoirat‎ > ‎Pentueet‎ > ‎

I

Syntynyt 14.09.2011, Ice Ice Baby SKL Koiranet (sukutaulu)

Isä: Whiteway's Musico (Omppu)

Emä: Magicstar Darla In Love (Pöffi) 

Kommentit: Olin jo vuosia haaveillut valkoisesta villakoirasta ja Pöffin avulla pääsin lopulta toteuttamaan toiveeni valkoisista villakoirista. Mutta niinkuin aina, harvoin ensimmäinen koira on täydellinen. Pidän aivan valtavasti Pöffin iloisesta ja avoimesta luonteesta. Toisaalta olin pettynyt siihen, että Pöffin karva ei lähtenyt kasvamaan odotusten mukaan. Etsiskelin Pöffille urosta, joka olisi valkoinen ja jolla karva kasvaisi hyvin.

Pöffin toisen pentueen isä on Omppu, Anitan kasvatti, jolla on mahtava turkki ja kiva luonne. I-pentueeseen syntyi yksi tyttö, Ice Ice Baby.   

Omppu ja Pöffi

30.11.2011 - 19:32

Nami nami, tämän kanaherkun, joka on kuorrutettu juustolla, kannan pesäpaikkaani ja se on VAIN MINUN!!!

20.11.2011 - 20:47

Aamulla ekalla portaalla. "Äääääiiitiiiiii!!!! Tule pelastamaan minuuuuut!!!"
Puolen päivän aikaan portaiden puolessa välissä. "Äääääiiitiiiiii!!!! Tule pelastamaan minuuuuut!!!"
Iltapäivällä yläkerrasta. "Äääääiiitiiiiii!!!! Tule pelastamaan minuuuuut!!!"

Olemme kiltisti juosseet pelastamaan pennun pulasta, mutta kohta alkaa olla aika opetella tulemaan portaat ihan itse alas, jos pikku älypää kiipeää ihan itse ylös.

17.11.2011 - 22:42

Ice Ice Baby kasvaa silmissä niin että kohisee. Yael otti pennun mukaansa Cessin luokse leikkimään, mikä oli kiva juttu, sillä ainokaisena pentuna, Ice Ice:lla on ollut kovin vähän ikäisiään kavereita.

Ice Ice on nyt sirutettu, rekisteröity ja siitä on otettu DNA -tunniste. Lisäksi sille on annettu parvorokotus ja parvon vahvisterokotus. Niinalla oli vatsatauti ja pelästyin:"Parvoa!". No joo, 300 euroa köyhempänä totesin, että oli aika kallis siankorva. Lääkäri totesi kyseessä olevan normaalin suolistotulehduksen.

Mutta sitten sama oksennustauti tuli myös Danalle ja Honeylle ja pentukin ripuloi ja oksenteli yhden yön. No todistetusti se ei ollut parvoa, mutta nukuin yöni paremmin, kun tiesin pennun olevan rokotettu.

Kotona elämä on asettunut uomiinsa, pentu tekee pissat ja kakat ulos. Honey on kiva korvikeäiti, jonka kyljessä on mukava nyhjöttää. Honey myös jaksaa leikkiä pitkään ja hartaasti leluilla pennun kanssa.

Aamulla otettu kuva:"No joo, ehkä matot ovat kadonneet lattioilta minun takiani, mutta onneksi täällä on isoja leluja, joiden päällä voi nukkua... Mitä? Otatko sinä kuvia???".

07.11.2011 - 22:14

Ice Ice on nyt iso tyttö, 8-viikkoa. Se on ensimmäinen pentu, joka rakastaa kiipeilyä. Jos pentu näkee minkä tahansa kumpareen, voitte olla varmoja, että pentu seisoo siellä kukkulan kuningattarena.

26.10.2011 - 21:43

Ice Ice baby on nyt 6 viikkoa, tänään se pureskeli varpaitani niin, että melkein kiljaisin. Sillä on terävät naskalit ja se rakastaa varpaita. Se leikkii sujuvasti Honeyn ja Windyn kanssa. Pöffi ei ole ihan äärettömän riemuissaan pienokaisensa seikkailuista isossa maailmassa (=lue alakerrassamme), mutta päivä päivältä se hyväksyy sen paremmin.

Pöffi leikkii edelleen hellästi pennun kanssa, jaksaisin katsoa sitä vaikka kuinka, sääli, etten ole saanut siitä videoklippiä.

Tänään Yael päätti trimmata pennun naaman ja ennenkuin ehdin sanoa mitään, pentu oli laitettu roskikseen ja kone surisi. "MITÄ IHMETTÄ SINÄ TEET!!!!" No, ei kuulemme tule karvoja lattialle, vaan ne putoavat näppärästi suoraan roskikseen. Pennun ilme kertoo kaiken tarpeellisen.

25.10.2011 - 00:08

Ice Ice Baby kasvaa niin että kohisee, ylihuomenna tyttö on jo kuusi viikkoa. Ainoana pikkuprinsessana neitokainen ei ole innostunut kiinteästä ruoasta, maitoa virtaa masuun niin paljon kuin juoda jaksaa. Pöffi imettää kiltisti ja edelleen pissattaa ja kakattaa pennun, en ole vielä siivonnut kuin yhdet pennun kakat, nekin tänä aamuna...

Pentu on liikuskellut vapaana, mutta Pöffi paimentaa sitä kuin haukka, Pöffin mielestä pentu ei saisi poistua pentuaitauksesta. Pöffi jaksaa leikkiä pennun kanssa uudestaan ja uudestaan. Ne ovat kuin paita ja peppu.

10.10.2011 - 23:31

 

Hän on niin vauva vielä, muutama hetki vielä ja jalat alkavat kantaa ihan uudella tavalla. Pöffi leikki pennun kanssa tänään todella hellyttävästi. Maito maistuu, olemme hieman houkutelleet kiinteän ruoan pariin, mutta aika heikolla menestyksellä. Miksi syödä kiinteää, kun lämmintä maitoa virtaa mahaan aina halutessa.

06.10.2011 - 21:10

Pentu kasvaa, se on edelleen erittäin helppo pentu. Pöffi hoitaa sen täydellisesti varmoin ottein. Pentu liikkuu hieman horjuvin askelin, mutta pääsääntöisesti se syö ja nukkuu.

Tässä vertailuna Pöffin edelliset pennut kolme viikkoisina: http://ovitz.vuodatus.net/blog/2651735/pennut-3-viikkoa/

Olen miettinyt, onko pentu kovinkin kellertävä, mutta nyt kun näin edellisistä pennuista saman ikäisinä otetun kuvan, ne olivat hyvin saman sävyisiä.

29.09.2011 - 17:38

Tyttönen on nyt kaksi viikkoa ja se edelleen syö ja nukkuu. Vaihtelun vuoksi se nukkuu ja syö. Hyvin harvoin kuulen sen ääntelevän, silloinkin Pöffi kiltisti alkaa imettää saman tien, ne elävät aikamoisessa symbioosissa.

Silmät sillä on viirulla avautumassa.

25.09.2011 - 20:01

Koska Snögö ja Hope ovat kotiutuneet omiin koteihinsa, oli aika siirtää Pöffi alakertaan. Pentu on jo aika iso ja liikkuu hyvin & Pöffi on loistava äiti.

Pikku perhe tuntuu viihtyvän mainiosti alhaalla ja meillä on rauha maassa ja ihmisillä hyvä tahto  : )

19.09.2011 - 22:24

Tuntuu todella oudolta, kun pentu on ainokainen. Tyttö on helppoakin helpompi pentu, olen pärjäillyt sen kanssa yksin ilman Yaelin apua (=pentu nukkuu yöt läpeensä).

Pentu nukkuu sänkyni vieressä, se on aika hellyttävä pikku otus.

14.09.2011 - 18:58

Valkoinen tyttöpentu aloitti elämän taipaleen tänään 8.20, painoa pikku neidillä oli 134 grammaa. Neitokainen on pikkuruinen, mutta tarmokas. Maito löytyy ilman epäröintiä ja Pöffi on erinomainen äiti.