Koiramme‎ > ‎Jalostuskoirat‎ > ‎Pentueet‎ > ‎

H

Syntynyt 06.08.2011

Isä: Thompsten's Little Heart Breaker (Freddy)

Emä: Solnes Gossip Girl (Snögö) 

Kommentit: Etsimme mustaa kantanarttua ja päädyimme Solnes kennelin kasvattiin. Snögön luonne on mitä mainion, se on iloinen tasapainoinen koira. Jos jotain toivonut muuta, niin värin syvyyttä mustemmaksi, nyt väri on hieman ruskeaan vivahtava. Värin vuoksi ajattelimme aloittaa punaisten kasvatuksen tällä Solnes koiralla. Freddy on luonteeltaan todella kiva koira, mutta mustia kasvatettuani, toivoin turkkiin hieman lisää tuuheutta. Snögöllä on todella kaunis pää, kun taasen Freddyn pää voisi olla hieman parempi. Snögöllä on hammaspuutoksia, kun taasen Freddyllä kaikki hampaat suussa.

Tässä yhdistelmässä toivoin pentujen saavan vanhempiensa todella hyvän luonteen, äidin turkin tuuheuden ja punaisen geenin isältään.

H-pentueeseen syntyi kaksi tyttöä, toinen isompi (Hope) ja toinen pienempi (Cessie), nyt 28.10.2011 pennut ovat vielä niin pieniä, että niistä on vaikea sanoa, täyttävätkö ne niihin asetetut odotukset.

Lisätietoja, kuvia ja blogeja:

Freddy

Snögö

s. 6.8.2011    sukusiitosprosentti 0,00%  ::  isä 2 v 7 kk  ::  emä 1 v 11 kk
RotuRek.numeroNimiVäriNäytt.Pent.
villakoira, kääpiö, harmaa, aprikoosi ja punainenFI21639/09isäPMJV-09 JV-09 THOMSTEN'S LITTLE RED HEARTBREAKERpunainenSERT5
villakoira, kääpiö, musta, ruskea ja valkoinenFI50830/11narttuAGIDREAM'S HARMONYmusta
villakoira, kääpiö, musta, ruskea ja valkoinenFI50831/11narttuAGIDREAM'S HOPEmusta