Koiramme‎ > ‎Jalostuskoirat‎ > ‎Pentueet‎ > ‎

E

Syntynyt 22.11.2008

Isä: Ceansean’s Eazy Lover

Emä: Froggies Jumping Machine (Rousku)

Kommentit: E-pentueella palasimme takaisin kääpiövillakoiriin. Toynarttu Jasmine (Eve) on menestyi hyvin pentunäyttelyissä ja Junior (Eliezer) on sekä luonteeltaan että ulkonäöltään Rouskun kopio. Olemme tyttäreni kanssa yhtä mieltä siitä, että emme olisi olleet pahoillamme, vaikka molemmat olisivat jääneet meille kotiin omiksi koiriksemme. 

Juniorissa on potkua ja potentiaalia kisoihin, Jasmine on taas koira, jollaisen minä itse haluaisin vanhuuden päivieni iloksi. Jasmine on pieni, mutta pippurinen, se metsästää kotipihallaan hiiriä.

Kasvattajaurani ehkä pahin takaisku liittyy tähän pentueeseen. Rouskulla on vuoden vanhana todettu kaihi. Sitten vein sen uudelleen silmätarkastukseen ja lääkäri totesi sen olevan terve. Paikalla oli mieheni ja eläinlääkärin vaimo, kysyin kolme kertaa, oliko hän täysin varma, että kaihia ei ollut. Kolme kertaa eläinlääkäri vastasi olevansa täysin varma siitä, että kaihia ei ollut ja koiraa voisi käyttää jalostukseen.

Minä uskoin eläinlääkäriä ja konsultoin narttuni kasvattajaa ja uroksen omistajaa; päätös pentueesta syntyi. Vuosi siitä, Rouskulla varmistui olevan kaihi. Voinko kääntää kelloa taaksepäin? Valitettavasti en voi. Opinko läksyni? Kyllä. Jos olet epävarma, älä luota kehenkään muuhun kuin itseesi, älä edes eläinlääkäriin.

Onneksi Rousku kisaa yhä nyt 5,5-vuotiaana agilityssa ja pentujen näkökyky on normaali.

Lisätietoja ja kuvia:

http://www.ovitz.net/rousku.htm 

s. 22.11.2008    sukusiitosprosentti 1,89%  ::  isä 2 v 11 kk  ::  emä 3 v 2 kk

Rek.numero

 

Nimi

Väri

Näytt.

Pent.

FIN11710/06

Isä

CEANSEAN'S EAZY LOVER

musta

SERT

3

FIN46946/05

Emä

FROGGIES JUMPING MACHINE

musta

VASERT

1

FI13216/09

Uros

AGIDREAM'S ELIEZER

musta

 

 

FI13215/09

Uros

AGIDREAM'S EMMANUEL

musta

 

 

FI13217/09

Narttu

AGIDREAM'S EVE

musta